Serre offertes aanvragen

Bent u toe aan verandering maar wilt u niet verhuizen? Dan is een serre misschien iets voor u! Wij zijn een landelijk netwerk van erkende serre specialisten dat ook in de regio Utrecht levert. Onze serre specialisten gaan in op uw specifieke wensen en staan garant voor een uitstekende service en kwaliteit.

Serre Utrecht

  • Gratis en gemakkelijk;
  • In 1 keer meerdere offertes aanvragen;
  • Prijzen en diensten vergelijken;
  • Offertes van bedrijven uit uw eigen regio;
  • Geheel vrijblijvend;
  • Binnen een uur de offertes ontvangen.

Met een serre creëert u extra leefruimte aan uw woning waar u van binnenuit optimaal geniet van uw tuin. Een nieuwe plek waar leef comfort voorop staat. Onze serrebouwers begrijpen dat. Vraag hier gratis offertes aan om verschillende aanbiedingen van bedrijven uit Utrecht te vergelijken.

Vele bezoekers uit Utrecht gingen u al voor en ondervonden voordeel aan onze gratis dienst. Enkele reacties ziet u verder op deze pagina.

Offerte aanvragen serre

Op 18 September 2021 zijn er 9 offerte aanvragen ingediend.

Contact

Gratis offertes ontvangen van bedrijven uit Utrecht
Type code over*: captcha

Serre offerte check


Houten serre

Houten serres
Houten serres zijn klassiek, natuurlijk, en hebben vaak een knusse uitstraling. Je ziet ze daarom vaak in landelijke omgevingen. Welke voordelen zijn er nog meer?
Lees hier meer informatie

Kunststof serre

Kunststof serres
Wanneer u kiest voor een kunststof serre, kiest u voor een moderne look en daarnaast voor een uitstekende isolatie. Past dit bij u en uw woning?
Lees hier meer informatie

Aluminium serre

Aluminium serres
Aluminium is een krachtig materiaal en daarom uitermate geschikt bij het bouwen van serres. Het oogt strak. En in welke mate voldoet het aan uw eisen op gebied van duurzaamheid?
Lees hier meer informatie

Serre Utrecht

In een serre kunt u optimaal genieten van uw huis en tuin. Een lekker plekje om tot rust te komen, visite te ontvangen, te werken of te lezen. Het is daarom belangrijk dat de serre voldoet aan uw persoonlijke wensen. Naast het ontwerp en de inrichting moet een serre ook technisch in orde zijn. Laat een serre ontwerpen door een professionele architect/serrebouwer!

Uitstraling en materialen

Er zijn drie verschillende soorten serres: houten, kunststof en aluminium serres. Elke soort heeft zijn eigen uitstraling. Hout oogt klassiek terwijl aluminium er veel strakker uit ziet. Naast uitstraling hebben deze materialen ook verschillende eigenschappen. Hout is natuurlijk maar hoe goed isoleert het in vergelijking met kunststof? Welke eisen stelt u en uw thuissituatie?

Meerdere aanbieders in Utrecht

Er zijn vele aanbieders in uw regio, maar welk serre bedrijf voldoet aan uw eisen? Welke is het goedkoopst? Bij ons zijn alleen erkende serre bedrijven aangesloten. Er bestaan echter grote prijs- en kwaliteitsverschillen. Vraag daarom hier gratis offertes, zodat u rustig bedrijven uit Utrecht kunt vergelijken en de juiste keuze kan maken.

Klantervaringen uit Utrecht
Wauw, ik heb ineens zoveel meer ruimte en licht! Echt heel blij dat ik deze keuze heb gemaakt. De prijzen vallen mee als je goed zoekt. – C. de Hoog | Utrecht
Ik heb altijd al een serre willen hebben en dat is nu eindelijk gerealiseerd! Via deze website heb ik een prima bedrijf gevonden dat kwaliteit en service levert. Ik ben een gelukkig mens! – N. Vromans | Utrecht
Goede offertes! Ik twijfelde nog tussen hout en aluminium maar mijn keuze was na het doorbladeren van de offertes snel gemaakt. Volgende week start de bouw. – Z. de Roo | Utrecht

Offertes aanvragen
Serre Utrecht

Wij zijn een dienst die de consument in staat stelt om gratis offertes van serre experts te vergelijken op prijs en kwaliteit.

De locatie van ons laatste project was:

Damascusdreef, 3564 XD
Utrecht, Utrecht
Enkele serreprojecten

Serre projecten in Utrecht

Keurmerken serres

Serre keurmerken