Tips om in Nederland lang van je tuin te genieten

Nederland is een prachtig land, waar het zeker in de zomermaanden lekker warm kan zijn! Er is echter ook een nadeel: in de herfst en winter regent het er ontzettend vaak. Hoewel de temperatuur in de herfst niet heel laag hoeft te zijn, kun je niet in je tuin verblijven door de hevige regenbuien die deze maanden vallen. Gelukkig zijn er verschillende mogelijkheden om ook in de herfst en winter enigszins van je tuin te kunnen genieten. Denk bijvoorbeeld aan het aanbouwen van een serre aan je woning. Met een serre heb je een overdekte en afgesloten ruimte, waar je ook tijdens regenbuien kunt blijven zitten. Een alternatief voor een serre is een overkapte vlonder of een veranda. Een nadeel van een vlonder of veranda is echter dat deze vaak deels open zijn.

 

Een serre aan je woning aanbouwen

Het aanbouwen van een serre aan je woning is een goede optie als je hier voldoende ruimte voor hebt. De aanbouw van een serre is bijvoorbeeld af te raden als je een bescheiden terras hebt, met een klein extra gazon. In dit geval is het fijner om in de zomermaanden van je terras te kunnen genieten, dan van een overdekte en afgesloten serre. Een oplossing zou in zo’n geval een serre met een schuifpui kunnen zijn of een overkapte veranda.

 

Laat een spa in je tuin plaatsen

Ook kun je kiezen voor een geheel andere oplossing: een spa of jacuzzi in de tuin! Door het toegenomen aanbod aan spa’s en jacuzzi’s is het gebruik van een dergelijk element in je tuin steeds aantrekkelijker geworden. De prijs is gedaald en door de diversiteit aan modellen, vind je altijd een spa die aansluit bij je tuin en woning.

 

Direct kijken naar het aanbod aan spa’s? Kijk eens op Fonteynspas.com!