Serre offertes aanvragen

Bent u toe aan verandering maar wilt u niet verhuizen? Dan is een serre misschien iets voor u! Wij zijn een landelijk netwerk van erkende serre specialisten dat ook in de regio Roosendaal levert. Onze serre specialisten gaan in op uw specifieke wensen en staan garant voor een uitstekende service en kwaliteit.

Serre Roosendaal

 • Gratis en gemakkelijk;
 • In 1 keer meerdere offertes aanvragen;
 • Prijzen en diensten vergelijken;
 • Offertes van bedrijven uit uw eigen regio;
 • Geheel vrijblijvend;
 • Binnen een uur de offertes ontvangen.

Met een serre creëert u extra leefruimte aan uw woning waar u van binnenuit optimaal geniet van uw tuin. Een nieuwe plek waar leef comfort voorop staat. Onze serrebouwers begrijpen dat. Vraag hier gratis offertes aan om verschillende aanbiedingen van bedrijven uit Roosendaal te vergelijken.

Vele bezoekers uit Roosendaal gingen u al voor en ondervonden voordeel aan onze gratis dienst. Enkele reacties ziet u verder op deze pagina.

Offerte aanvragen serre

Op 5 October 2022 zijn er 9 offerte aanvragen ingediend.

Contact

Gratis offertes ontvangen van bedrijven uit Roosendaal


  Type code over*: captcha

  Serre offerte check


  Houten serre

  Houten serres
  Houten serres zijn klassiek, natuurlijk, en hebben vaak een knusse uitstraling. Je ziet ze daarom vaak in landelijke omgevingen. Welke voordelen zijn er nog meer?
  Lees hier meer informatie

  Kunststof serre

  Kunststof serres
  Wanneer u kiest voor een kunststof serre, kiest u voor een moderne look en daarnaast voor een uitstekende isolatie. Past dit bij u en uw woning?
  Lees hier meer informatie

  Aluminium serre

  Aluminium serres
  Aluminium is een krachtig materiaal en daarom uitermate geschikt bij het bouwen van serres. Het oogt strak. En in welke mate voldoet het aan uw eisen op gebied van duurzaamheid?
  Lees hier meer informatie

  Serre Roosendaal

  In een serre kunt u optimaal genieten van uw huis en tuin. Een lekker plekje om tot rust te komen, visite te ontvangen, te werken of te lezen. Het is daarom belangrijk dat de serre voldoet aan uw persoonlijke wensen. Naast het ontwerp en de inrichting moet een serre ook technisch in orde zijn. Laat een serre ontwerpen door een professionele architect/serrebouwer!

  Uitstraling en materialen

  Er zijn drie verschillende soorten serres: houten, kunststof en aluminium serres. Elke soort heeft zijn eigen uitstraling. Hout oogt klassiek terwijl aluminium er veel strakker uit ziet. Naast uitstraling hebben deze materialen ook verschillende eigenschappen. Hout is natuurlijk maar hoe goed isoleert het in vergelijking met kunststof? Welke eisen stelt u en uw thuissituatie?

  Meerdere aanbieders in Roosendaal

  Er zijn vele aanbieders in uw regio, maar welk serre bedrijf voldoet aan uw eisen? Welke is het goedkoopst? Bij ons zijn alleen erkende serre bedrijven aangesloten. Er bestaan echter grote prijs- en kwaliteitsverschillen. Vraag daarom hier gratis offertes, zodat u rustig bedrijven uit Roosendaal kunt vergelijken en de juiste keuze kan maken.

  Klantervaringen uit Roosendaal
  Wauw, ik heb ineens zoveel meer ruimte en licht! Echt heel blij dat ik deze keuze heb gemaakt. De prijzen vallen mee als je goed zoekt. – C. de Hoog | Roosendaal
  Ik heb altijd al een serre willen hebben en dat is nu eindelijk gerealiseerd! Via deze website heb ik een prima bedrijf gevonden dat kwaliteit en service levert. Ik ben een gelukkig mens! – N. Vromans | Roosendaal
  Goede offertes! Ik twijfelde nog tussen hout en aluminium maar mijn keuze was na het doorbladeren van de offertes snel gemaakt. Volgende week start de bouw. – Z. de Roo | Roosendaal

  Offertes aanvragen
  Serre Roosendaal

  Wij zijn een dienst die de consument in staat stelt om gratis offertes van serre experts te vergelijken op prijs en kwaliteit.

  De locatie van ons laatste project was:

  Buijenstraat, 4705 RC
  Roosendaal, Noord-Brabant
  Enkele serreprojecten

  Serre projecten in Roosendaal

  Keurmerken serres

  Serre keurmerken