Kunststof serre

Kunststof serre

Veel mensen kiezen voor een kunststof serre vanwege de lange levensduur van het materiaal. Kunststof is goed bestand tegen weersinvloeden en isoleert goed. Een kunststof serre is gemakkelijk schoon te houden. Ze zijn gemiddeld iets duurder dan houten serres en goedkoper dan aluminium serres.

Onderhoud

Een kunststof serre heeft een verzorgd, strak uiterlijk. De kozijnen zijn gemakkelijk schoon te maken met een beetje schoonmaakazijn en hoeven uiteraard niet geschilderd te worden. Wel is een jaarlijkse wasbeurt aan te raden. Hiervoor kunt u simpele boenwas gebruiken of autowas, of speciale was voor kunststof kozijnen.

Uiterlijk

Qua uitstraling kan het zo zijn dat een serre van kunststof te strak voor u is. Tegenwoordig is dat geen reden meer om niet voor een kunststof serre te kiezen! Er bestaat namelijk de mogelijkheid om voor een houtachtig uiterlijk te kiezen! Zo kunt u toch van de voordelen van kunststof profiteren en heeft u ook de warme uitstraling van een houten kozijn. Bekijk in onze offertes hoe deze er uit zien!

Prijs/kwaliteit

Kunststof serres zijn over het algemeen goed betaalbaar. De prijzen liggen over het algemeen wat hoger dan de prijzen voor houten serres maar aan onderhoud bent u minder kwijt. Het materiaal zal ook tientallen jaren meegaan. Let bij het maken van uw keuze offerte goed op het gebruikte kunststof en de kwaliteit daarvan. Kwaliteit herkent u ook aan het KOMO kwaliteitskeurmerk.

Nog een groot voordeel

Als u kiest voor een kunststof serre bent u goed in staat u zelf te beveiligen tegen inbrekers, vanwege de inbraakwerende constructies die u aan kan brengen. Zo wordt het moeilijker om in te breken en zal een dief eerder besluiten door te lopen. Informeer bij uw serrebouwer wat de mogelijkheden zijn om veiligheidssystemen aan te leggen.

Contact

Vul hieronder uw gegevens in en vergelijk gratis offertes!


    Type code over*: captcha

    Serre offerte check