Aluminium serre

Aluminium serre

Aluminium heeft als eigenschap licht en tegelijkertijd zeer krachtig te zijn. Hierdoor is bij de bouw relatief minder aluminium en meer glas, wat uw serre een mooiere look kan geven. Aluminium heeft geen last van weersinvloeden dus aan onderhoud hoeft u niets te doen. Heeft uw aluminium een VMRG keurmerk, dan beschikt het materiaal over een thermische onderbreking waardoor de isolatiewaarde vergroot. Uw warmteverlies zal dus zeer gering zijn. Veel voordelen dus!

Duurzaam

Kiest u voor een aluminium serre, dan kiest u voor duurzaamheid. Naast alle andere voordelen gaat aluminium zo’n 60 jaar mee! Uiteraard betaalt u voor aluminium meer dan voor hout of kunststof, maar dan profiteert u wel van alle voordelen. Ook is aluminium een grondstof die nog in voldoende mate voorradig is. En door voor aluminium te kiezen spaart u weer een boom. Daarnaast is het ook nog eens recyclebaar, dus een extra milieubewuste keuze.

Vormgeving

Aluminium heeft een elegante maar ook degelijke uitstraling. Ook is er dus relatief veel raamoppervlak mogelijk, wat een mooi effect kan hebben op de architectuur. Aluminium is verkrijgbaar in uiteenlopende kleuren en ook bestaan er talloze ontwerpen. Vraag onze offertes aan en u kunt zien hoe stijlvol een aluminium serre er uit kan zien!

Onderhoud

Als u gemoffeld of geanodiseerd aluminium neemt is er goed nieuws: dit aluminium is niet elektrostatisch waardoor het geen vuil of stof aantrekt. U zult het dus nauwelijks schoon hoeven te maken! Het is aan te raden om uw aluminium serre elke twee jaar te reinigen als u in een landelijk gebied woont, en elke vier jaar wanneer u in een stedelijke omgeving woont. Aluminium hoeft niet geschilderd te worden en vanwege het krachtig materiaal zullen er ook geen spleten optreden waarin vuildeeltjes terecht komen.

Contact

Vul hieronder uw gegevens in en vergelijk gratis offertes!


    Type code over*: captcha

    Serre offerte check